Kostholdsendring med en samtale månedlig med fokus på økt livskvalitet og mer energi.

En time i mnd online eller kontor i Oslo eller Mandal

Les under hva noen av kursdeltakerne sier om kurset

Hvem er du?

 • Du er et menneske som vil ha en varig endring
 • Du er lei av jo jo slanking
 • Du vil ha stabil vekt
 • Du vil ha drahjelp til å nå ditt mål
 • Du er lei av å spise med følelse
 • Du spiser i hemmelighet
 • Du spiser på tross av du er mett
 • Du har lyst å lære mer innen seksualitet og livskvalitet
 • Du er lei av at sjokoladen eller chipsen roper på deg i skapet
 • Du vil knytte skoene uten å tenke på at det er tungt
 • Du vil ikke ha en mage som er i veien
 • Du vil slutte med å trekke genseren over magen din for å skjule deg
 • Du er lei av å ha flere klesstørrelser i skapet i håp om å redusere vekt
 • Du har prøvd mange slags slankemetoder, men du har gitt opp
 • Du blir “hintet” og fortalt av andre at du må begynne å bevege deg
 • Du får dårlig samvittighet hver gang du spiser noe som er usunt eller du har gitt “søren”
 • Du vil lære deg teknikker som får deg til å tenke positivt på tross av en dårlig dag
 • Du vil bli kjent andre mennesker i lik situasjon i hele Norge.
 • Du blir respektert akkurat som du er
 • Du er på jakt etter en ny metode som fungerer for deg

Hva sier noen av kursdeltakere:

🏻Jeg har fått mange verktøy som jeg bruker, Har utviklet meg å sette ord på følelser og har åpnet meg opp og vært utenfor komfortsonen

Kursholder er inkluderende og varm. Du vil gi oss mest mulig av verktøy og faglig innhold. Du inspirerer og ser hver enkelt deltaker.

Jeg kan anbefale dette

🏻Hvorfor velge mer energi: Du få en mulighet til å gjøre endringer. Du lærer mye nytt som du har behov for. Du blir kjent og lærer av andre mennesker. En har støtte gjennom ett år. Det skjer alltid noe.

Hege

🏻Ettertanke, puste bedre, selv om jeg vet  at jeg fått bekreftet at “alle# har vi “noe”. Kursholder er inspirerende, aktiv og godt til å pushe oss. Du bør gå på mer energi for å fokusere på hva som er viktig og få treningstips.

Kvinne 53 år

🏻Lært mange knep på å takle alle de situasjoner du kommer opp i livet. Ta vare på seg selv, motarbeide stress. Kursholder anbefales fordi hun er full av energi, står fram som et positivt forbilde, god til å dele informasjon på en hverdagslig måte slik at du lytter. Hun ser andre. Du bør gå på mer energi for å lære mere om livet.

Anne O Jørgensen

🏻Fått mange verktøy for å redusere stress, blitt tryggere i meg selv, sette grenser og blir mer bevisst på hvor/hva jeg vil bruke min energi min på. Kursholder har vært inspirerende, ærlig, full av energi, masse kunnskap på mange felt. Kurset kan absolutt anbefales.

Daglig leder, Kvinne

🏻Jeg har vært med en fin gruppe og blitt kjent med fine mennesker. Jeg har vært ute av komfortsonen (der livet begynner) og fått verktøy til å tenke annerledes. Jeg har vært med på fysiske aktiviteter (moro) Kursholder er energisk og oppfølgende. Hun har vært flink til å ta fatt i det som stopper opp og utfordret meg på det. Jeg kan anbefale dette kurset til andre.

Kvinne

Hva får du:

 • Guts, power og motivasjon til å nå dine mål
 • Mye kostholdstips
 • Konkret hjelp til overspising
 • Kartlegging av ditt kosthold
 • Samarbeid med kursholder for å finne ut årsaken til at du spiser med følelser
 • Verktøy som du kan bruke på dårlige dager
 • Teknikker hvordan lage mål og hvordan nå dem
 • Metoder på hvordan du kan styre tiden, tanker og hvordan prioritere

Det er mulighet for kvinner og menn

Det er også mulighet for par eller venninner med redusert pris

Få 800 i Rabatt for 6 timer individuelt

Få 1000 i Rabatt for 6 timer i par/venninner

Få 1601 i Rabatt for 12 timer individuelt

Få 2000 i Rabatt for 12 timer i par/ venninner

Du kan delbetale månedlig

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg

Har du spørsmål så må du bare kontakte meg på annie@reduserstress.no

Jeg har siden 2015 hatt grupper og online innen kosthold. Jeg har også arrangert helsereiser til Spania. Det er stadig flere klienter fra alle kjønn, som tar kontakt for hjelp ifra 13-65 år.

Som kursholder har jeg vært 30 kg tyngre og vært en overspiser i tillegg. Jeg er kostholdsveileder fra Danmark, med hovedfokus på overvekt.

Lag deg en strålende dag, så ser jeg fram til å høre fra deg igjen.

God hilsen fra Annie