Hvem er du:

 • Er du en leder som har lyst til å ha flere verktøy?
 • Er du et menneske som har lyst å hjelpe flere mennesker i å samtale om stress?
 • Er du en pådriver som har lyst til til å hjelpe bedrifter med å redusere stress og sykefravær?
 • Er du et menneske som har lyst på en annen jobb enn tidligere?
 • Er du et løsnings orientert menneske som vil gjøre en forskjell for andre?
 • Et menneske som vil få redusert eget stress og bidra for andre å redusere stress

Les hva kursdeltakere sier etter sertfiseringen:

Veldig spennende og nyttig i forhold til min jobb. Anbefaler det for andre ledere.

Leder 59 år.

Har lært masse på få dager av en positiv og inspirert kursholder. Kan anbefales.

Kvinne, 53 år

Da jeg skjønte hvor stort omfanget til stress er så skjønte jeg hvor stort dette kurset vill ha betydning for meg og min fremtid.

Takk for muligheten- Florentina-

Annie er faglig dyktig. Takk for et lærerikt kurs. Jeg har lært god personlig utvikling og stressmestring. Mange gode metoder for å håndtere stress, som rask kan benyttes. Jeg har lært gode prioriteringsverktøy som gjør min hverdag positiv.

Dette kan jeg virkelig anbefale alle som ønsker å ta tak i eget stress eller å kunne hjelpe andre

Kvinne 54

Lærdom av bruk av teknikker, verktøy på hvordan redusere stress. Jeg har lært at stress kan være mer enn å ha dårlig tid og jeg har blitt mer selvsikker. Jeg kan absolutt anbefale dette til andre. Man lærer kjempemasse mer om seg selv og kommer ut av komfortsonen. Man lærer nye teknikker på å behandle stress og får kunnskaper om app tjenester, bøker og metoder en kan vise til andre

Kjetil 28

Jeg har lært mye nye teknikker om stresshåndtering. Samt lært meg selv bedre å kjenne på stress symptomer. Jeg kan absolutt anbefale det til andre, da det er givende og interessant. En lærer også mye om seg selv.

Tore Boremyr 52

Jeg har lært veldig mye. Både om meg selv og hvordan jeg kan hjelpe andre. På 42 timers teori har jeg fått innblikk i utrolig mye som jeg vil huske i resten av mitt liv. Det har gitt stor inspirasjon og forståelse av stress på en ny måte. Det kan anbefales

Kursholder er en inspirerende dame med masse humor. Hun er utrolig god til å lære bort og inspirere andre. Hun er utrolig dyktig og har enormt med kunnskap.

Kvinne 32

Annie er inspirerende, samlende og positiv. Det er fine verktøy med praktisk trening

Mari- Ann Lyngsvåg

Annie er dyktig, gir innsikt, er morsom og imøtekommende.  Man lærer grunnleggende å jobbe med mennesker med kvalitet, med detaljer innen forskning som gir resultater

Gudrun Vatle

Jeg gikk inn i kurset med tanke om at det var nyttige verktøy for å redusere stress, både eget stress og blant medarbeidere i bedriften, men kurset er så mye mer. Du blir kjent med deg selv i dybden og dine kjerneverdier. Hvem du virkelig er og hva du står for. Annie er en dyktig og engasjerende kursholder som er unik til å så det enkelte menneske for den de er. De er viktige verktøy og nyttige verktøy som man kan bruke i egen hverdag og arbeidspraksis. Anbefaler det for egen selvutvikling, og for å arbeide med medarbeidere i bedrift

Daglig leder- Bjørg Berrefjord 100 % barn

Hvem passer sertifiseringen for:

Denne sertifiseringen passer best for mennesker som “brenner” for mennesker. Det kan for eksempel være HR ledere, Nav ledere, konsulenter, terapeuter, coacher, ledere, avdelingsledere, selvstendig næringsdrivende, sykepleiere, leger, psykologer eller du vil utgjør en forskjell for andre.

Er du et menneske som vil gi mennesker bedre helse og virkelig jobbe med noe som gir verdi for deg, er du rett kvinne/mann på rett plass.

Nyhet ! ONLINE

Ta sertifiseringen hvor du vil og når du vil !

Sertifiseringen oppbygning:

 • 3 moduler
 • 30 timers praksis
 • Skriftlig innlevering
 • Sertifiseringsbevis sendes til deg etter muntlig og skriftlig eksamen
 • Varighet 12 mnd

Kursholders bakgrunn:

Annie har 8 års høyere utdanning og 6 serfiseringer. Annie Tønnessen er pedagog i bunnen og sertifisert stress Coach fra Danmark og Diplomert StressCoach. Hun har også studert på BI med fagenene, HRM ledelse, økonomi, logistikk, markedsføring, personalledelse. Annie er ICC internasjonal sertfisert coach og veiledningspedagogikk fra universitetet. Hun har 15 års leder erfaring samt sertifisering som kostholdsveileder, innovatør, Black Belt i Lean og forfatter. Hun er diplomert HRV trener. Det er en forskningsbasert pusteteknikk. Hun er også mindfulness, mentaltrener og latteryoga instruktur. Utdannet Sexolog gjennom Universitetet i Agder. Annie har selv møtt veggen og havnet på hjerteovervåkningen med anafylaktisk sjokk over en teskje nøtter. Da fikk hun beskjed om at hun var heldig som overlevde. Firmaet Reduser stress har i 5 år vært med i ulike bedrifter og kursing i Norge og redusert stress og sykefravær. Hun har bred erfaring med å redusere stress til enkeltindivid, grupper, ledere og organisasjoner. Annie ser at det blir større og større behov for kompetanse innen stress og vi trenger mange som kan bidra til å redde liv. Sammenligner vi oss med Danmark dør 1400 mennesker av stress årlig. Å kunne inspirere og gi varige endringer til mennesker i verden er driveren til Reduserstress

Kursinnhold:

1.modul

 • Kartlegging av stress
 • Teori og forsking innen stress
 • Hvordan samtale om stress
 • Hvordan redusere stress på 10 uker samtale 1-6
 • Stresshåndterings teknikker

2.modul

 • Hvordan redusere stress på 10 uker samtale 6-10
 • Seksuell helse
 • Mindfulness
 • Hvordan redusere stress i grupper

3.modul

 • Wellbeing
 • Stress og ledelse
 • Hvordan redusere stress i en organisasjon
 • Hvordan markedsføre og selge inn sertifisert stressleder inn i bedrifter

Hvordan foregår undervisningen:

Denne sertifiseringen er en praktisk/teoretisk. Det vil si at du får totalt 80 videor med 396 slides i powerpoint som er dine. Hver måned får du en ny modul. Deretter utprøving av teorien og kunnskapen parvis av dere som er påmeldte. Dere vil også bli lagt til i en lukket facebookgruppe der vi deler erfaringer og kursholder bidrar kontinuerlig.

Litteratur og teori:

Innholdet vil basere seg på forskning innen stress i verden. Du vil få en fagbok inkludert i påmeldingen som er utarbeidet av en lege i Danmark. Det er viktig med høy faglig kvalitet og dere vil også få innsikt i teori hva ulike stressforskere i verden mener er viktig i forhold til stress og ledelse. Fagbøker fra hele verden vil også bli introdusert.

Du kan også bli sertifisert stress coach

Hvis du er sertifisert Coach med dokumentasjon og dokumentert minimum 50 timers praksis kan du også bli sertifisert stress Coach. Det vil da bli en ekstra muntlig eksamen innen coaching før sertifiseringsbevis. Det vil bli en ekstra kostnad på 990,- hvis du ønsker også å bli sertifisert som stress Coach.

Pris:

Prisen er  22000,-

Prisen inkluderer manual til de 10 timene, fagbok og sertifiseringen.

Du kan velge om å betale hele beløpet, 4 delbetalinger, 10 eller 22 delbetalinger. Reduser stress sender også faktura hvis det er ønskelig. Ta kontakt, så finner vi den beste nedbetalingen for deg.

Hvis to eller flere bestiller samtidig vil du få 10 % rabatt. Send meg epost på annie@reduserstress.no, så lager vi deg en egen faktura for dere.

Har du lyst at dine ansatte skal bli sertifiserte stressledere?

Det er mulig, men det må være minimum 4 ansatte. Annie Tønnessen kommer til din bedrift og holder sertifiseringen der. Ta kontakt på annie@reduserstress.no så lager hun et godt tilbud for deg.

Velkommen til en spennende og ny ONLINE sertifisering i Norge!

Inspirerende hilsen fra Annie