Nå sitter jeg her og har lest i boka -og griner! For ei fantstisk bok, Annie! Det jeg har lest til nå traff meg rett i hjerte! Dette er ikke snakk om “happy”, dette er snakk om nøkkelen til å finne seg selv og sin plass – å kunne seg seg selv uten å måtte trenge speil, bare vite at man strekker til med den man er – OG at man som menneske er god nok selvom ting ikke er 100% genialt hele tiden. Takk, Annie for at du har skrevet boken. Takk til Kristine som har gitt deg så mye –og at du har en evne til å videreformidle så man sitter igjen med klump i halsen på mine og andres vegne. Ønsker deg lykke til med boka, kurs du driver og hver eneste dag! Takk!
 
Kathrine
Jeg synes boka traff meg på mange måter, nå har jeg vært i litt av en unormal fase og ikke som andre antakelig, men likte ‘tematiseringen’ og oppdelingen som gjør den lettlest og de små historiene med Kristine pluss de konkrete rådene.Veldig bra!
 
Kvinne, arkitekt
 
 
Hva var det som traff deg i boken, og hvorfor vil du anbefale den til andre?
 
 
For det første har det vært spesielt og ha fått lov til å følge deg hjertevarme Annie. Fra første gang jeg så facebooksiden din, med drømmen om å skrive boka, til å få være en del av boklanseringen. Å se på nært hold noen som realiserer en drøm, setter spor i hjerte. Det gir motivasjon, og viser at det er mulig!
Da jeg åpnet boka, og nærmest slukte den fra perm til perm, ble jeg fylt med en takknemlighet. Takknemlig for at Annie ved hjelp av sin sterke livshistorie, og mot, valgte å vise seg som et feiltastisk menneske mellom 2 permer. Takknemlig for at jeg hadde mulighet til å lære av henne, bli mer bevisst på å nyte, og ta et tydeligere ansvar for mitt liv, gjennom å jobbe bevisst med spørsmålene i boka.
 
 
Jeg har gitt boka til mange, og anbefaler den stadig. Skal du ha en selvutviklingsbok i bokhylla, så kjøp denne! Ikke bare møter du et nydelig og ekte menneske i form av forfatteren, du får møte mange historier som setter spor i hjerte ditt, du får spørsmål som skaper refleksjon i eget liv, kilder der du kan lese mer om hvert kapitell og ikke minst sitter jeg igjen med en opplevelse at livet er dyrebart og at jeg selv er unik – og hvor viktig det er å nyte. Men det er ikke bare fokus på en egosentrert nytelse, for boka belyser også hvor lite som skal til for å gjøre dagen litt bedre for ethvert unike menneske en møter på din vei! “Sometimes stop doing, and enjoy being!”
 
 
Anita Falkum Andersen
 
For en  bok du har skrevet. Jeg velger og lese i den når jeg har god tid og er alene. Satt i Oslo alene på kafe, tårene rant , men du kan tro det var en fin stund
 
 
En dag jeg var nedfor og litt lei meg slo jeg opp i boka. Og vet du hva, jeg følte det bedre etterpå jeg hadde lest.
Jeg kommer til og gå fram og tilbake, og skrive notater slik du fåreslår.
Det er så riktig det du skriver, en kommer så langt med positivitet.
Tusen tusen takk for at du sprer dette budskapet, for meg har det vært gull, og hjulpet meg gjennom brudd, sårhet og selvfølgelig i de glade dagene.jeg vet det har kostet deg mye og lage denne boka, av følelser og kunnskap og alt annet. Men for meg utgjør boka enormt mye. Det må du vite
 
 
Susanna Lindland
Boken gjorde noe med meg. Vanligvis flyter målene ut. Men i boken er målene oppnåelige og konkrete. Dette gir en god følelse . Jeg fikk mye energi av positiviteten i boken som igjen har gitt meg styrke.
 
 
Kvinne 60