Onlinekurset er under utarbeidelse. Gled deg til det kommer!

Kurset vil gi deg reduksjon av negativ og langsiktig stress. Det vil jeg gjøre ved å lære deg avstresningsteknikker, tidsstyring, struktur, prioritering, motivasjon, langsiktige mål, kommunikasjon og mange metoder for at akkurat du skal få det bedre.

Det magiske med dette online kurs er at du kan følge det fra din pc hjemme og ingen trenger og vite på jobben at du tar det. Du kan følge kurset på 10 uker og du kan repetere og bruke det igjen og igjen. Eller du kan si til din leder at du har sett et nett kurs, som kan bidra til at du vil få en bedre hverdag. Du som unik bedrift kan tilby dette kurset for dine ansatte.

Du vil får to videoer og PowerPoint 10 uker på rad. I tillegg så gir jeg deg mulighet til å få svar på to mail i løpet av dine uker. Det er opp til deg hva som du ønsker å få tilbakemelding på.

Hvis du ikke tar tak i ditt stress, kan det får fatale følger for deg, og det kan medføre sykemelding og i verste fall alvorlig sykdom. Ta tak i dag og du og de rundt deg vil merke forskjellen.