Om reduser stress

Som 72 års modell har livet mitt bestått av et hav av endringer som blant annet: født 2 barn, gift, skilt, alenemor, leder i mellomstore og store bedrifter i 14 år, jeg har alltid jobbet mer enn 100 % stilling i de siste 14 årene, tatt videreutdannelse, vært i flere ulike organisasjonsendringer og store variasjoner i arbeidsoppgaver, implementering av ulike prosjekter, sær boer, slanket meg 31 kg, møtt veggen i form av å miste følelsen i armer, ansikt og stor søvnmangel i 2009, mistet min venninne av kreft i 2010, fikk anafylaktisk sjokk for nøtter og havnet på overvåkningen på hjerteavdelingen i 2011 med mer.

Alle endringene har medført til at jeg har hatt mange ulike stress symptomer gjennom årenes løp: Svimmelhet, hodepine, forverring av astma, forstoppelse, magesmerter, smerter i rygg, nedsatt immunforsvar, humørsvingninger, følelse av konstant å være i tidsklemma, trist, hukommelsessvikt, mer irritabel, hjertebank, søvnforstyrrelser med mere. Med bakgrunn av mine erfaringer den harde veien, så har jeg landet på at det er å redusere stress hos mennesker jeg vil jobbe med i livet. Nettopp fordi jeg vil bidra for andre slik at de slippe å gjøre de samme bommertene som meg.

Ifølge WHO (World Health Organization) har 28 % av EU s arbeidstakere symptomer på arbeidsbetinget stress. Jeg vil jobbe for å redusere dette for enkeltmennesker og bedrifter. Alle fortjener å ha bedre helse. Du kan få konkrete verktøy som virker NÅ!

Reduser stress!

Få bedre helse! – Annie vet hvordan - Send meg epost