Om Annie

Jeg er en 72 modell ung inspirator, motivator, optimist og energikilde for deg. Min raushet og respekt for deg akkurat for den du er det viktigste for meg.

Min lidenskap er å kunne bidra for positiv endring hos mennesker og bedrifter. Det å kunne se mennesker forandre seg for hver time de har hos meg er helt ubeskrivelig og gir meg energi. Å holde kurs for mennesker og motivere andre gir meg kick.

Bakgrunnen min er 16 års ledererfaring innenfor privat, fylkeskommunal og kommunal sektor. Utdannelsen min er i denne rekkefølgen: førskolelærer, pedagogisk arbeid på småskoletrinn 1 og 2, veileder, markedsføring, personalledelse, økonomi, logistikk, situasjonsbestemt ledelse på BI, ICC sertifisert internasjonal Coach og sertifisert stress Coach fra København. Sertifisert innovatør da jeg har vært så heldig og ble tatt ut av Innovasjon Norge i et BYKS program, Black belt i Lean, Sertifisert latteryogainstruktør, Kostholdsveileder, forfatter av boken “Hvordan nyte livet fra A til Å”og Diplomert StressCoach, Diplomert Hrv trener, Sexologstudent 2017-2019 ved universitetet i Kristiansand

Reduser stress!

Få bedre helse! – Annie vet hvordan - Send meg epost