Har du lyst på en endring som gjør at du får mer energi og livskvalitet i 2019? 

Les under hva noen av kursdeltakerne sier om kurset i 2018.

 

Hvem er du?

 • Du er et menneske som vil ha en varig endring
 • Du er lei av jo jo slanking
 • Du vil ha stabil vekt
 • Du vil ha drahjelp til å nå ditt mål
 • Du er lei av å spise med følelse
 • Du spiser i hemmelighet
 • Du spiser på tross av du er mett
 • Du har lyst å lære mer innen seksualitet og livskvalitet
 • Du er lei av at sjokoladen eller chipsen roper på deg i skapet
 • Du vil knytte skoene uten å tenke på at det er tungt
 • Du vil ikke ha en mage som er i veien
 • Du vil slutte med å trekke genseren over magen din for å skjule deg
 • Du er lei av å ha flere klesstørrelser i skapet i håp om å redusere vekt
 • Du har prøvd mange slags slankemetoder, men du har gitt opp
 • Du blir “hintet” og fortalt av andre at du må begynne å bevege deg
 • Du får dårlig samvittighet hver gang du spiser noe som er usunt eller du har gitt “søren”
 • Du vil lære deg teknikker som får deg til å tenke positivt på tross av en dårlig dag
 • Du vil bli kjent andre mennesker i lik situasjon i hele Norge.
 • Du blir respektert akkurat som du er
 • Du er på jakt etter en ny metode som fungerer for deg

 

Hva sier noen av kursdeltakere:

Jeg har fått magne verktøy som jeg bruker, Har utviklet meg å sette ord på følelser og har åpnet meg opp og vært utenfor komfortsonen

Kursholder er inkluderende og varm. Du vil gi oss mest mulig av verktøy og faglig innhold. Du inspirerer og ser hvert enkelt deltaker.

Jeg kan anbefale dette

Hvorfor velge mer energi: Du få en mulighet til å gjøre endringer. Du lærer mye nytt som du har behov for. Du blir kjent og lærer av andre mennesker. En har støtte gjennom ett år. Det skjer alltid noe.

Hege

Ettertanke, puste bedre, selv om jeg vet  at jeg fått bekreftet at “alle# har vi “noe”. Kursholder er inspirerende, aktiv og godt til å pushe oss. Du bør gå på mer energi for å fokusere på hva som er viktig og få treningstips.

Kvinne 53 år

Lært mange knep på å takle alle de situasjoner du kommer opp i livet. Ta vare på seg selv, motarbeide stress. Kursholder anbefales fordi hun er full av energi, står fram som et positivt forbilde, god til å dele informasjon på en hverdagslig måte slik at du lytter. Hun ser andre. Du bør gå på mer energi for å lære mere om livet.

Anne O Jørgensen

Fått mange verktøy for å redusere stress, blitt tryggere i meg selv, sette grenser og blir mer bevisst på hvor/hva jeg vil bruke min energi min på. Kursholder har vært inspirerende, ærlig, full av energi, masse kunnskap på mange felt. Kurset kan absolutt anbefales.

Daglig leder, Kvinne

Jeg har vært med en fin gruppe og blitt kjent med fine mennesker. Jeg har vært ute av komfortsonen (der livet begynner) og fått verktøy til å tenke annerledes. Jeg har vært med på fysiske aktiviteter (moro) Kursholder er energisk og oppfølgende. Hun har vært flink til å ta fatt i det som stopper opp og utfordret meg på det. Jeg kan anbefale dette kurset til andre.

Kvinne

Varighet: januar til desember 2019

Hva får du:

 • Guts, power og motivasjon til å nå ditt mål for 2019
 • to timer læring, oppgaver, utfordringer en gang i måneden torsdager som du kan se når du vil 
 • Mye kostholdstips
 • Treningsøvelser som virker
 • Konkret hjelp til overspising
 • Nye venner for livet i hele Norge
 • Verktøy som du kan bruke på dårlige dager
 • Vi kjører månedens temaer og du vil få ny innsikt i kosthold, bevegelse, målstyring, selvfølelse, selvtillit, kropp, seksualitet, stresshåndtering, prioritering, pusteteknikker, hrv trening, tidsstyring med mer.
 • Teknikker hvordan lage mål og hvordan nå dem
 • Metoder på hvordan du kan styre tiden, tanker og hvordan prioritere
 • Egen lukket facebookgruppe for alle verdifulle deltakere
 • Hver 14 dag har vi egen spørretime,der du får svar på det som er utfordringer for deg på facebookgruppen samtidig som du får nye tips og oppgaver
 • Du får treffe nye handlingsdyktige mennesker som har den samme interessen som deg

 

Vi kjører grupper torsdager 

Det er mulighet for kvinner og menn

Dagene som er satt opp er: 18 jan, 14 februar, 14 mars, 11 april, 9 mai, 6 juni, 20 juni, 15-29  august, 19 september, 17 oktober, 7 november, 5 desember

Annie Tønnessen

Jeg har slanket meg 30 kg og har vært jo jo slanker store deler av livet mitt. Den følelsen når mennesker ser på deg, og mennesker  sier at det er rart hun spiser wienerbrød når hun er så tykk  har jeg hatt. Dårlig samvittighet for å spise og overspising har jeg hatt i store perioder i mitt liv. Jeg har spist for å belønne meg selv både når jeg er lei mei, sint og når jeg syntes selv jeg fortjent det. Overspising kalles det, fordi jeg er spiser selv om jeg ikke sulten. Jeg tok sertifisering som kostholdsveileder i fjor i Danmark og da lærte jeg enda mer. Resultatet er at jeg har blitt strammere og to størrelser ned i klær. Jeg har ikke gått på helsestudio og kun brukt eget hus og naturen som treningsarena. Jeg er coach og stresscoach og her har jeg lært utrolig mange verktøy som jeg bruker på meg selv. Spesielt det med tanker og følelser knyttet til mat. Dette blir et kurs som vil gjøre en forskjell for deg. For meg handler det om å ta et skritt av gangen. Det skrittet blir individuelt for alle dere som går på kurset, fordi vi er forskjellige. Å gå ned i vekt fort vet vi at de fleste tilfeller fører til kjapp vektoppgang. Jeg har har gjort de fleste feil innen kosthold, vekt og trening å nå har jeg lyst til at du skal slippe å gjøre mine feil. Nå er det på tide å stabilisere vekt og får mer energi til virkelig å gjøre det du har lyst til i livet. Det fortjener du så inderlig. Er du med? Jeg gleder meg til å heie deg fram i 2019

Hvorfor velge meg: Jeg har 16 års ledererfaring, coach, stresscoach, veileder, kostholdsveileder med hovedvekt på overvekt, diplomert HRV trener (forskningsbasert pusteteknikk) Mental og mindfulness trener, latteryoga instruktør, ferdig 2 årig sexologiutdannelse på UIA vår 2019.

Det er selvfølgelig her også endrings garanti, hvis du gjør de oppgavene jeg gir til deg.

 

KUN 8 kr dagen for deg som melder deg på innen 5.1.2019 kl 24. 

Normal pris 3650,- Introduksjonstilbud: 2920 ,-

Du kan velge om du vil betale alt i ett eller månedlig

Det er første mann/kvinne til mølla.

Du er hjertelig velkommen

Har du ytterligere spørsmål, ta kontakt på annie@reduserstress.no

Inspirerende hilsen fra Annie