Unike mennesker som jobber med Reduser stress

Belinda Fergusson

Belinda er oppvokst i Skottland og har gjennomført skole og studier der. Hun har en bachelorgrad I Hospitality and Tourism Management, med vekt på blant annet organisasjonsutvikling, ledelse, salg og markedsføring. I tillegg har hun flere sertifiseringer, i blant annet Lean, Lean Construction ,Trener 2 kurs i skiskyting.og har gjennomført kurs som Stressleder. Når hun var uteksaminert fra Queen Margarets University flyttet hun til norge for å søke jobber relevant til utdannelsen. Hun jobbet som lærer,støttekontakt og i ungdommsklubb i påvente av det. Hun flyttet til Oslo der hun har fått flere års erfaring med leveranse og samhandlings ansvar, salg og markedsføring til nasjonale og internasjonale bedrifter.Nordisk ansvar for egen portefølje med globale bedriftskunder.

Belinda er ryddig og effektiv, hun er analytisk og kreativ og evner å se ting i et helhetlig perspektiv. Hun er utadvendt, har stå-på-vilje og er opptatt av å oppnå gode resultater. Det gjelder både i jobbsammenheng og i hennes mange frivillig verv. Hun er sportslig leder i Nittedal Skiskytterlag, er i styre til Stress foreningen. Hun har hatt styreverv i Nittedal teater, i tillegg til flere ansvarsoppgaver i ulike produksjoner i Teatersmia, hvor det er grupper på over 35 barn og ungdommer. Hun har vært lagleder for et jentesatsningslag i fotball i 6 år og brenner for flest mulig lengst mulig i idretten.

Belinda ønsker å bidra til at flere har det bedre i hverdagen, ved å redusere stress . Spesielt ønsker hun å hjelpe ungdom til å nå de målene de satt seg. Hun kan gi dem verktøyene til å håndtere prestasjonssamfunnet mange opplever.

Vigdis Benno Hjelmås er født og oppvokst i Oslo

De siste 30 år bodd i Gjøvik.
Gift, 2 voksne barn og et barnebarn.
Jobbet i helsesektoren både offentlig og privat som legesekretær/postsekretær.
Etterutdannelse bl.a innen ernæring, vitamin -og mineralterapi.
Jobber i dag selvstendig med kurs og foredrag.
Arrangert helseturer til Luxor og Ungarn, nå årlige turer til Spania med fokus på kosthold, stressmestring, tankens kraft og livsstilsendring/mestring.
Leder av Kostreform for bedre helse Hedmark og Oppland.
Engasjert i frivillighetsarbeid, bl.a Kirkens SOS, krisetelefon.
Vigdis ønsker å bidra for deg og din helse.
Hun har hatt diabetes type 1 i 50 år og funnet sin egen vei til bedre helse etter mange år med alvorlig sykdom og komplikasjoner.
Myndighetenes råd gjorde henne ikke friskere!
Alt vi spiser setter i gang forskjellige hormonprosesser og utifra hva du velger å putte i munnen kan du bestemme om du skal produsere gode eller mindre gode hormoner.
Kosthold og stress henger tett sammen.
Vigdis mener det er fullt mulig å spise seg både friskere og frisk!
Hun gir deg gjerne verktøyene som fører til et friskere og gladere liv.

Reduser stress!

Få bedre helse! – Annie vet hvordan - Send meg epost

Click here to add your own text