Endringer kan være tungt, men vi kan også lære oss å snu på det slik at det blir til noe positivt for oss, og for de rundt oss. Trenger du, dine ansatte eller noen du vet om støtte og veiledning i en prosess som er full av endringer?
Vi i Endringer brenner for å kunne bidra for det enkelte menneske og møte de akkurat der de er. Vi ønsker å gi kunnskap slik til at enhver endringene kan bli noe positivt. Det gjør vi gjennom ved å kartlegge situasjonen, motivere og vise veien videre.
Hele samfunnet består av endringer. Noen ganger trenger vi litt tid på å fordøye de. Om vi liker eller misliker forandringer så må vi likevel lære oss å håndtere dette. For det kommer.

Gjennomgår din bedrift endringer?
Mange bedrifter kan gå gjennom endringer. Det kan være store nedskjæringer i staben, permitteringer, eller en forandring av hele bedriftens profil. Det kan ta på både for ledelsen og de ansatte. Man må tilpasse seg, men i den perioden kommer ofte turbulente og usikre tider og det kan gå hardt ut over den enkelte. Her ønsker vi å kunne bidra til å motivere mennesker til å se hvordan endringene kan føre til noe positivt. VI kan hjelpe ledelsen å nå ut til de ansatte på en god måte. Det gjør vi gjennom coaching og god oppfølging.
Les mer om endringer i bedrift og hvordan vi kan bistå her.

Er du jobbsøker?
Om du plutselig mister jobben og befinner deg i en jobbsøkerprosess etter mange år i fast arbeid kan det føles tungt og vanskelig. Det er lett å miste motivasjonen og det kan være vanskelig å vite hvordan man skal finne seg arbeid og hvordan man skal gå fram. Vi ønsker å hjelpe deg og guide deg til hvordan du raskt kan komme ut i arbeid uten å miste motivasjonen midt i prosessen.
Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi er her for deg! Kontakt oss for å høre om vi kan hjelpe deg og din bedrift.

Metodikken hos oss

Vi jobber etter læringssirkelen BLT. Det vil si at vi tar utgangspunkt i det enkelte gode menneske behov. Der skaffer vi oss informasjon om den enkelte, kartlegger, gir Coaching, intervjutrening, personlig profilanalyse, veiledning, stressmestring med mer.

Sammen så jobber vi med å finne ulike løsninger for den enkelte.

Vi tester ut løsningene for den enkelte kandidat, for å lære mer få enda bedre innsikt i behovene, og tester dem ut.

I prosesser med mye endringer vil det stadig dukke opp nye behov.

Vi jobber etter Bronfenbrenners modell

Enkelt sagt vil det si at vi samarbeider med alle mennesker som kan bidra til at kandidaten lykkes i sin endringsprosess. Vi samarbeider også tett med arbeidsgivere, og kan bidra i endrings prosesser.

Ta kontakt hvis du vil vite mer om vår bedrift og hva vi kan tilby for deg!