En spennende tid i reduserstress.no

Det er fantastisk og kunne presentere en nettside som jeg er skikkelig stolt av. Det er en prosess med mye arbeid, men jeg har vært så heldig og fått hjelp av Vanessa Gunnestad og Tobias Michel fra videograf.no for utformingen av nettside. Dette er mennesker som er nytenkende og handlekraftig, samtidig som de har ekspertise. Nettsiden er mobiloptimalisert, som er enestående for alle oss som bruker mobil og Ipad. Jeg anbefaler dem på det sterkeste. Uten disse dyktige menneskene hadde jeg ikke hatt mulighet for å komme i mål.videoblogging-banner

Det har vært  spennende uke med filming til online kurset og teasere til bedrift og privat hos Lydbølgen www.lydbølgen.no og frilancefotograf Chris Thomas Ore Johansen.  Jeg fikk utrolig god hjelp av Eirunn Mydland, det er fantastisk og ha gode venner som motiverer deg. To dager har jeg vært i studio og det er spennende og utfordre seg selv i å gjøre nye ting. Jeg jobber med å utvikle et online kurs, som du bare kan glede deg til.

Jeg har flyttet inn i nye lokaler og startet med kunder i:

klinikkenlogo

Det er utrolig spennende og være en del av helsegruppen Nemus sammen med dyktige kolleger på klinikken.

I tillegg så har jeg flere unike samarbeidspartnere: Mariane Zoi Antares og Renate Hægeland.

Stresstelefonen benyttes allerede av kunder. Jeg  setter så utrolig stor pris på å kunne bidra for andre mennesker.. Neste gratis rådgiving på stresstelefonen er:stresstelefonen

19.2: kl 18-19 og 20.2: kl 16-17 15 min til hver unike kunde

Noen lurte på hva du kan spør om. Du kan spørre om alt innen stress. Ingen spørsmål er for lange og ingen for korte. Bare send en melding på forhånd med ønsketid, så vil jeg bekrefte om tidspunktet er opptatt eller ikke. Jeg bidrar for deg, slik at du kan ta fatt i å redusere ditt stress.

Sett deg opp på GRATIS motivasjon og inspirasjon nyhetsbrev om stress. Du er kun noen få tastetrykk unna! Fyll bare epost så er du i gang.

Følg meg gjerne på sosiale medier. Jeg blir utrolig glad for likes, delinger og at du forteller andre om siden. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Lag deg en strålende god uke og sjekk nettsiden! Jeg håper å se akkurat deg!

Motiverende hilsen fra Annie

Reduser stress! Få bedre helse! – Annie vet hvordan

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply