Roper skapene dine på deg?

🟢 Spiser du selv om du er mett?

🟢 Spiser du noe som ikke er så godt, men det står fremme?

🟢 Går du plutselig til kjøleskapet, selv om du akkurat har vært der?

🟢 Får du dårlig samvittighet når du spiser for mye igjen?

🟢 Spiser du ofte utenom vanlige måltider ?

🟢 Har plutselig spist opp sjokoladen som du akkurat begynte på?

🟢 Har du ofte matsug som kommer plutselig?
Det er alltid en årsak til at vi overspiser og den vil jeg gjerne finne sammen med deg.
Siden 2015 har jeg hatt klienter som har temaet kosthold. Klientene er fra 13-65 år innen kosthold. Det kommer flere og flere mennesker som ønsker kunnskaper og konkrete verktøy fra hele landet.
De klientene som viser størst fremgang og varig endring er de som gjør alle oppgavene mellom timene og har jevnlig oppfølging. Varig livsstilsendring krever at du vil ha endring og gjøre noe med det. Jeg skal inspirere og gi deg kunnskaper og konkrete verktøy.

Ditt kosthold henger sammen med din hverdag. Jeg ser fram til å bidra for deg.

🟢 Bestill 6 timer i dag og betal for 5

Jeg har vært overspiser i flere tiår og jo jo slanker selv. 30 kg i vektreduksjon og enormt mange endringer i mitt liv. Jeg har arrangert helsereiser i Spania, gruppekursing og onlinekursing innen kosthold og helhetlig helse. Les mer om meg på www.reduserstress.no

Ta kontakt på annie@reduserstress.no

Jeg ser fram til å bli kjent med deg på kontor i Mandal, Oslo eller online på norsk og engelsk.