Hei gode deg.

Har du lyst å tjene ekstra penger å kjøpe noe du har tenkt på lenge?

Har du lyst å bli med å bidra med å selge mine produkter til andre? Du vil få 20% av det du selger og det vil bli utbetalt 30 dager etter salget.

Affiliate heter det egentlig. Det går ut på at du får 20% for å selge mine produkter. Selger du et kurs, onlinekurs, sertifisering til for eksempel 10000,- vil du få 2000,- tilsendt til deg. En vinn vinn situasjon for deg og meg. Jeg har en visjon om å bidra til at mennesker skal få bedre helse.

Gå inn og registrer deg som affiliate her: https://reduserstress.simplero.com/affiliates/new/KWKGrLMiZto41m8G6jrPj3j5 Her vil du får du egen kode som du limer inn i sosiale medier når du deler mine produkter.

Det vil si at du kan tjene penger ved kun å dele mine innlegg på sosiale medier.

Hovedgrunnen til at jeg har en affiliate konto er at da kan jeg nå ut til flere mennesker som har stress, slik at de kan bli kvitt sine negative stress symptomer

Det er ingen binding til deg, og du kan avslutte så fort du ønsker selv. Men jeg håper innerst inne at du gjør det. Jeg kan bidra i hele landet. Hvis du har lyst at jeg skal holde kurs i din bedrift og du får din leder til å bestille meg, får du 20% av det kurset koster.

Del gjerne med andre som du kjenner

Jeg ser virkelig fram til å samarbeide mer med rause deg!

Har du spørsmål kontakt med på annie@reduserstress.no

En god hilsen fra Annie Tønnssen